projectes

Match Domino Math / 2019

Match & Count Cards from 1 to 12. Cool Math Games to Play with Dominoes and Number Cards

Children can learn by playing with these funny number cards, half pencil, half belt. This educational game is for one to four players, and contains a deck of 72 playing cards and instructions. (Self project)

Cartes «Emparella & Compta» de l'1 al 12. Divertits jocs de matemàtiques per jugar amb el dòmino i cartes de nombres.

Els nens poden aprendre mentre juguen amb aquestes divertides cartes de nombres, mig llapis, mig cinturó. Aquest joc educatiu el poden jugar d'1 a 4 jugadors, i conté 72 cartes i instruccions. (Projecte propi)

For this game, the logo design follows the concept of matching games. Along with the buttons, the buckles and the zippers have been the elements chosen to illustrate the concept, both in the deck of cards and in the box.

Per al disseny del logotip s'ha seguit el concepte d'«emparellar». Juntament amb els botons, les sivelles i la cremallera han estat els elements triats per il·lustrar aquest concepte, tant al joc de cartes, com a la caixa.

•  •  •

Aquest és el meu últim projecte personal, que portava dins la nevera un parell d'anys, i que, per fi, he finalitzat. Arran de crear una sèrie de números il·lustrats, amb caràcter infantil i per a l'àmbit educatiu, em va sorgir la idea de crear un joc de cartes numèriques.

Amb el propòsit de poder oferir diversos jocs en un, vaig dissenyar, a més a més, un joc de cartes de dòmino, amb el qual es pot jugar de la manera clàssica, o bé, en combinació amb les cartes numèriques. Així, en un sol joc, es pot jugar a emparellar o comptar números de l'1 al 12. La caixa conté 3 jocs de cartes de diferent color, que van del 0 al 12, un joc de 28 cartes de dòmino i 3 cartes amb diferents jocs d'exemple. A més, el joc inclou 5 cartes de regal amb símbols matemàtics per començar a practicar les operacions més bàsiques.

Són nombrosos els jocs i les activitats que ofereixen aquestes cartes, fins i tot en combinació amb altres eines educatives. En aquest joc de cartes poden jugar d'1 a 4 jugadors, a partir dels 3 anys.

PARLEM!

hola @magimostudio.com

+34 690 844 130

Sant Feliu de Llobregat

Barcelona

 

twitter

instagram

linkedin

behance

Copyright © 2019 MAGIMO. Tots els drets reservats.